Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ 18/12/2013

Την Τετάρτη 18/12/2013 πραγματοποιήθηκε  ημερίδα του Συνδέσμου Φιλολόγων Φθιώτιδας στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας με θέμα τη Διδακτική αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. στα φιλολογικά μαθήματα – διδακτικές προτάσεις. 

Για πρώτη φορά συνάδελφοι παρουσίασαν διδακτικές προτάσεις που οι ίδιες σχεδίασαν και εφάρμοσαν στα σχολεία τους. Ευχαριστούμε θερμά τις συναδέλφους που στήριξαν με την παρουσία τους την Ημερίδα μας, τους μαθητές και τις μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Λαμίας που πλαισίωσαν την καθηγήτριά τους Μαρία Βε στην παρουσίαση του σεναρίου της, καθώς και τους συνδιοργανωτές μας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Στερεάς Ελλάδας, τον Προϊστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης κ. Δ. Τζωρτζόπουλο και τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, την οποία εκπροσώπησε ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Σ. Πιλιτζίδης, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης η Πρόεδρος του Συνδέσμου Δρ. Νότα Παπακώστα, Δ/ντρια του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας.

Τέλος, ζητήσαμε την άδεια να αναρτήσουμε τις διδακτικές προτάσεις των συναδέλφων, οι οποίες δέχθηκαν και συνεπώς στο επόμενο διάστημα θα αναρτηθούν, όπως και οποιουδήποτε άλλου συναδέλφου το επιθυμεί. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου