Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

2η Ημερίδα Συνδέσμου Φιλολόγων Φθιώτιδας για την ένταξη των ΤΠΕ στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 η δεύτερη Ημερίδα του Συνδέσμου για την εισαγωγή των ΤΠΕ στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων στο 6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Σχολικές Σύμβουλοι Φιλολόγων του Νομού μας κ. Ειρήνη Σκούρα και κ. Καλλιόπη Πολυμέρου. Χαιρετισμό στα μέλη του Συνδέσμου απηύθυνε η κ. Ειρήνη Σκούρα ενώ την εκδήλωση προσφώνησε η κ. Νότα Παπακώστα, Πρόεδρος του Συνδέσμου.
Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαριστούμε θερμά τις συναδέλφους Δώρα Βοϊβόντα, Στέλλα Καλογερά, Αγγελική Κάππου, Κική Κόκκοτα και Μαρία Κυρίτση, καθώς και το συνάδελφο Κώστα Χαμηλό για την παρουσίαση των διδακτικών τους προτάσεων και τη στήριξή τους στο Σύνδεσμο, καθώς και την κ. Αγγελική Κάππου, Δ/ντρια του 6ου ΓΕΛ Λαμίας, για τη ζεστή φιλοξενία της ημερίδας στο χώρο του σχολείου της.
Ευχόμαστε να ριζώσει αυτή μας η πρωτοβουλία και να συνεχιστεί και με άλλους/άλλες συναδέλφους που θα επιθυμούσαν να παρουσιάσουν στο κοινό των φιλολόγων τα πονήματά τους. Ο Σύνδεσμος θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε φιλόλογο του Νομού - και όχι μόνον.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου